• NewOrigin
  • Z & S Care Belina s.r.o.

    IČ: 07526440 / DIČ: CZ07526440 Turgeněvova 985/7, 618 00 Brno
  • ist leer
    0.00 Kč
Zdrava Belina -  internetový obchod
 Nákupní košík
ist leer
0.00 Kč
 
5/5

sahlab recipe

  • hinzugefügt: 08.09.2021

Jak udělat Sahlab  nápoj ?(pudink, teplý mléčný nápoj) 
Příprava tohoto mléčného teplého nápoje zabere pouhých 10 minut (je to také extrémně snadné!). Základ se vyrábí z mléka a kukuřičného nebo bramborového škrobu, Pokud je třeba může i veganské mléko ! Můžete osladit cukrem nebo medem. A pokud chcete, přidejte vanilkový extrakt nebo růžovou vodu. Polevy jsou moje oblíbená část, přidat do polevy nasekané sušené meruňky spolu s strouhaným kokosem, pistáciemi, vlašskými ořechy a skořicí je vždy skvělý nápad!

Když vaříte mléko se škrobem, neodstupujte ani na sekundu od varné desky, pokud nechcete, aby se věci zamotaly, a ujistěte se, že neustále mícháte, protože mléko se může snadno připálit!

Příchutě Středního východu
Chutě Středního východu jsou fascinující. Zejména u dezertů si všimnete, že některé přísady se používají poměrně často, jako jsou pistácie, růžová voda, pomerančové květy, smetana, skořice, muškátový oříšek, hřebíček a mnoho dalších. Všechny tyto ingredience mají velmi výrazné chutě a pistácie s jasně zelenou barvou mohou vždy pomoci identifikovat dezert z Blízkého východu. Existuje mnoho variací tohoto mléčného pudinkového nápoje; Sahlab. Nejjednodušší verze je samozřejmě vyrobena s mlékem, kukuřičným škrobem a slazená cukrem. Všechno ostatní je navíc. Ale věřím, že vše ostatní je také velmi potřebné.

Pokud to chcete udělat s minimem polevy, řekl bych, že jděte na mletou skořici a sušený kokos. A pokud náhodou máte ve skříni nějaké drcené pistácie a vlašské ořechy, tak proč je nepřidat také (omlouvám se, nemůžu si pomoct!).

Pokud budete postupovat přesně podle receptu, který jsem napsal níže, obsahuje pouze 222 kalorií na porci. Představte si všechnu tu lahodu bez pocitu viny!

Recept na prášek Sahlab
Sahlab prášek se prodává v naším E-shopu obvykle je ochucený růžovou vodou (také máme). Rád si však na začátku zimy dělám vlastní mix, abych Sahlab v těchto chladných zimních večerech rychle připravil.

Jednoduše zkombinujte sušené mléko s vanilkovým extraktem a škrobem (množství si vezměte z karty receptu níže), pak už jen přidám vodu a nechám vařit, dokud to nebude bublat. Odstraňte z ohně a nechte mírně ztuhnout.

    Derzeit gibt es kein Kommentar vorhanden

    Kommentar hinzufügen
     
    Diese Seite benutzt Cookies, damit wir Dienstleistungen erbringen. Durch die Nutzung unserer Dienstleistungen erklären Sie sich mit der Verwendung von Cookies einverstanden. Mehr Informationen finden Sie hier.